ADC*E toob Balticbestile David Gamrasni

ADC*Estonia toob Balticbesti festivalile uue esineja - David Gamrasni, Taivas Ogilvy CEO (Soome). 29. augustil astub David üles Balticbesti konverentsipäeva viimase esinejana. Oma ettekandes - "NAKED TRUTH OF BALTIC ADVERTISING AND DESIGN: how to effectively present your job to client/festival" - jagab ta oma kogemusi Kuldmuna reklaamikonkursilt. Ta toob välja nii positiivset kui negatiivset ning juurde ka näiteid rahvusvahelistelt konkurssidelt. Lisaks jagab ta arvukalt nõuandeid, kuidas oma tööd võimalikult hästi vormistada ja presenteerida. Ka siis, kui selleks ei ole eelarvet.

 

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018