Hando Sinisalu kirjutas turundusraamatu

"The Best of Global Digital Marketing - The Storybook" on raamat, mis sisaldab 30 digitaalturunduse edulugu aastatest 2012- 2014. Kõik, kes juulikuu jooksul ennast Best Internetile registreerivad, saavad raamatu omale kingituseks!

Mitu raamatus kajastatud case'i said auhinnad ka viimasel Cannes Lionsi festivalil (Volvo Trucks, UN Women). Raamatusse valitud lood pärinevad maailma eri nurkadest - Austraaliast Islandini, Brasiiliast Indiani, kuid neid kõiki seob asjaolu, et nad on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018