Venemaa sai Cannes Lionsil Grand Prix innovatsiooni kategoorias

Innovation Lions on Cannes Lionsil eriline kategooria, mida hindavab investoritest ja tehnoloogiaekspertidest koosnev þürii. Ühtlasi on tegu ka väikseima võistlejate arvuga kategooriaga, milles þürii hindab võistlejate live-presentatsioone. Arvestades seda, et Eestis on tugev startup kultuur, investoritele pitchimise kogemus ja et Innovation Lions on kõige väiksema tööde arvuga kategooria Cannesis, tasuks Eestist just sellesse kategooriasse järgmisel aastal töid esitada. Võiduvõimalused oleksid siin ehk kõige suuremad.

Ühtlasi on tegu ka väikseima võistlejate arvuga kategooriaga, milles þürii hindab võistlejate live-presentatsioone. Þürii esimees, AKQA juhataja Tom Bedecarré: "Andsime auhinnad nendele projektidele, millesse ka ise oleksime valmis investeerima. Hindasime seda, kas idee on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018