Venemaa sai Cannes Lionsil Grand Prix innovatsiooni kategoorias

Innovation Lions on Cannes Lionsil eriline kategooria, mida hindavab investoritest ja tehnoloogiaekspertidest koosnev žürii. Ühtlasi on tegu ka väikseima võistlejate arvuga kategooriaga, milles žürii hindab võistlejate live-presentatsioone. Arvestades seda, et Eestis on tugev startup kultuur, investoritele pitchimise kogemus ja et Innovation Lions on kõige väiksema tööde arvuga kategooria Cannesis, tasuks Eestist just sellesse kategooriasse järgmisel aastal töid esitada. Võiduvõimalused oleksid siin ehk kõige suuremad.

Ühtlasi on tegu ka väikseima võistlejate arvuga kategooriaga, milles žürii hindab võistlejate live-presentatsioone. Žürii esimees, AKQA juhataja Tom Bedecarré: "Andsime auhinnad nendele projektidele, millesse ka ise oleksime valmis investeerima. Hindasime seda, kas idee on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused