Cannes Lionsi esimene Grand Prix läks Austraalia rongifirmale

Cannes Lionsi esimesed auhinnad anti välja loova efektiivsuse kategoorias, kus osalevad tööd, mis on eelmisel aastal Cannes Lionsil juba loovuse eest auhinna võitnud ja nüüd hindab þürii nende kampaaniate tulemuslikkust. Mõnevõrra üllatuslikult võitis Grand Prix Austraalia rongifirma V/LINE kampaania "Guilt Trips", agentuuriks McCann Melbourne.

Loova efektiivsuse kategoorias osalevad tööd, mis on eelmisel aastal Cannes Lionsil juba loovuse eest auhinna võitnud ja nüüd hindab þürii nende kampaaniate tulemuslikkust. Kampaania tulemused annavad koguni 50% kogu hinnetest (25% punkte antakse idee ja 25% strateegia eest).

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018