INTERVJUU! Soome firmade jaoks on raskeimad eksporditurud USA ja Jaapan

"USA turg on väga suur ja kõige parem on siseneda mõne kaubandusketi kaudu. Jaapani turul on tähtis kannatlikkus ja järjepidevus. Sealne kultuur on väga erinev. Tuleks leida kohalik kontakt, kes tunneb kõiki eripärasid," räägib Soome mööblitootja Lundia Oy turundusjuht, PASSWORD 2014 esineja Hél?ne Löthner.

Lundia on Soome mööblitootja, mis asutati aastal 1949 ning on suutnud oma edu säilitada tänaseni. Lundia on korduvalt (ka 2013. aastal) valitud Soome armastatuimaks sisustusbrändiks. Kanadas, USA-s ja UK-s on Lundia tuntud Libra nime all. Hél?ne on viimased viis aastat juhtinud Soome disainmööbli ettevõtte Lundia

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused