Case study: RSA Kindlustuse teistmoodi kampaania „Hea tegu liikluses“

Kampaania eesmärk oli edendada liiklusviisakust, vältides tüüpiliste hoiatavate teavituskampaaniate stiili, mis on tihti hirmutavad ja õpetavad. Kommenteerib kampaania välja töötanud loovagentuuri Utopia loovjuht Alvar Jaakson.

2013. aasta lõpus viis RSA Kindlustus läbi turundus- ja reklaamikampaania „Hea tegu liikluses“, mis astus tavapärastest vormidest välja ja tõestas, et turunduskampaania võib tuua samaaegselt kasu ettevõttele ja pakkuda klientidele midagi enamat kui vaid müügisõnumit. Antud juhul mõtte- ja diskussiooniainet,

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018