Kõue mõisa müüki ja turundust hakkab juhtima Kairi Fimberg

10. veebruaril asub Kõue mõisas müügi- ja turundusjuhina tööle Kairi Fimberg, kes viimased kolm aastat juhtis AS-i Eesti Ajalehed tooteportfelli kuuluva Eesti suurima nädalalehe Maaleht turundust. Kõue mõisa ühe omaniku, kunstnik Mary Jordani sõnul on Kõue mõisal plaanis jätkata oma arengut jõulisema müügi ja turundusega.

Lisaks meediavaldkonnale on Kairile tuttav ka turismisektor. Tema varasema töökogemuse hulka kuuluvad sellised rahvusvahelised hotelliketid nagu Hilton ja Crowne Plaza Hotels & Resorts. Ta on juhtinud Eesti suurima reisibüroo Estravel lojaalsusprogrammi Kuldkaart ja Platinum Club ning käivitanud

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018