Kõue mõisa müüki ja turundust hakkab juhtima Kairi Fimberg

10. veebruaril asub Kõue mõisas müügi- ja turundusjuhina tööle Kairi Fimberg, kes viimased kolm aastat juhtis AS-i Eesti Ajalehed tooteportfelli kuuluva Eesti suurima nädalalehe Maaleht turundust. Kõue mõisa ühe omaniku, kunstnik Mary Jordani sõnul on Kõue mõisal plaanis jätkata oma arengut jõulisema müügi ja turundusega.

Lisaks meediavaldkonnale on Kairile tuttav ka turismisektor. Tema varasema töökogemuse hulka kuuluvad sellised rahvusvahelised hotelliketid nagu Hilton ja Crowne Plaza Hotels & Resorts. Ta on juhtinud Eesti suurima reisibüroo Estravel lojaalsusprogrammi Kuldkaart ja Platinum Club ning käivitanud

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Telia Eesti otsib KÕNEKAARTIDE MÜÜGISPETSIALISTI

Telia Eesti AS

18. veebruar 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018