ARVAMUS! 2013. aasta silmapaistvaimad turundusteod

Arvamust avaldab Nordea Pank Baltikumi turundusjuht Piret Reinson: "Millegipärast tuli mul kõige esimesena meelde „Kerttu“ filmi lansseerimine. Ilmar kohe oskab seda kunsti! Ma mõtlen nii filmitegemise kunsti kui ka seda, mis selle kõrval toimub." Loe edasi..

Seoses konkursiga Aasta Turundustegu 2013 kogub Best Marketing turundusekspertide arvamusi. Mis jäi meelde turundusaastast 2013? Palusime nimetada kampaaniaid ning toote- või teenuse lansseerimisi koos põhjendustega, miks need silma jäid ja märkimist väärt on.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018