Facebooki sisuturundus: fänne on, aga müüki ei ole

"Facebooki lehel tuim üldlevinud info jagamine jätab ka fännid brändi vastu tuimaks," kirjutab Goal Marketingi copywriter Aigi Lehtla. Loe, mida teha, et sinu Facebooki fännilehel tehtud klikid ja laigid ka reaalselt tulu tooma hakkaksid.

Sõprade ja klientidega kohtudes ning oma tööst rääkides tõstatub ikka ja jälle küsimus, et kas tõesti need kampaaniatega soetatud „kohustuslikud“ like ja jaga hääled tulevikus ka reaalset kasu toovad? On küll uhke vaadata kuidas fänniarv peale mõnda rohkem või vähem suurejoonelist nänni-kampaaniat hüppeliselt

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018