Käitumisteaduste rakendamine lisab Emori uuringutele uue mõõtme

Alates käesolevast aastast rakendab Emor turu-uuringute läbiviimisel uue suunana käitumisteaduste pakutavaid võimalusi. See täiendab senist neuroturunduse valdkonda ja lisab uue vaatenurga ka traditsioonilistele uuringutele.

Käitumisteaduste all mõeldakse inimkäitumise süstemaatilist uurimist kontrollitud vaatluste ja teaduslike eksperimentide abil. Kitsamatest valdkondadest kuuluvad siia peamiselt psühholoogia, kognitiivne teadus ja käitumisökonoomika (behavioural economics),

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • Heidi Reinson, Kai-Riin Veromann, Silja Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018