Eesti Meremuuseum otsib kommunikatsiooni- ja müügijuhti

Töö eesmärgiks on Eesti Meremuuseumi kui huvitava ja põneva muuseumi kuvandi edasiarendamine ning muuseumi kommunikatsiooni-, turundus- ja müügitegevuse juhtimine nii Eestis kui ka lähiriikides. Kandideerimise tähaeg on 30. jaanuar.

Eesti Meremuuseum oma unikaalsete näituste ja kogudega, erinevaid tegelusvõimalusi pakkuvate välialadega ja kohvikuga MARU on Eesti üks suurimatest muuseumidest. Meie tegutsemismõtteks on kasvatada inimeste teadmisi, austust ning armastust mere vastu ning olla rahvusvaheliselt arvestatav ja usaldusväärne partner

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused