Maailma meediainvesteeringud ületavad sel aastal 500 miljardit dollarit

Sotsiaalmeedia 2014. aasta kasvuks ennustatakse 58%, mis numbriliselt tähendab 9,1 miljardit dollarit, millest 2,9 miljardit dollarit moodustab mobiilne sotsiaalmeedia. MAGNAGLOBAL reklaamiinvesteeringute kokkuvõtet ning tulevikuennustust refereerib Marleen Taremaa Inspired Universal McCannist.

Kui möödunud aasta meediainvesteeringud kasvasid võrreldes 2012. aastaga 3,2% ja ulatusid ca 490 miljardi dollarini, siis käesoleval aastal võime oodata globaalse reklaamituru  kasvu 6,5%, mis rahaliselt tähendab suurusjärku 522 miljardit dollarit. Tegu on numbriga, mida ei ole nähtud alates 2010. aastast.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018