Maailma meediainvesteeringud ületavad sel aastal 500 miljardit dollarit

Sotsiaalmeedia 2014. aasta kasvuks ennustatakse 58%, mis numbriliselt tähendab 9,1 miljardit dollarit, millest 2,9 miljardit dollarit moodustab mobiilne sotsiaalmeedia. MAGNAGLOBAL reklaamiinvesteeringute kokkuvõtet ning tulevikuennustust refereerib Marleen Taremaa Inspired Universal McCannist.

Kui möödunud aasta meediainvesteeringud kasvasid võrreldes 2012. aastaga 3,2% ja ulatusid ca 490 miljardi dollarini, siis käesoleval aastal võime oodata globaalse reklaamituru  kasvu 6,5%, mis rahaliselt tähendab suurusjärku 522 miljardit dollarit. Tegu on numbriga, mida ei ole nähtud alates 2010. aastast.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Initiative otsib MEEDIAPLANEERIJAT

Initiative OÜ

05. märts 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018