Sisuturundus = turundajad kui modernne uudistetoimetus

Sisuturundus ei ole sotsiaalmeedia seinal igal ajahetkel säutsumine. Inspired Universal McCanni uuringu „The Little Book of Curiosity“ vastajatest kolmandik kaalus 2013. aasta jooksul oma Facebooki profiili kustutamist. Sotsiaalmeedia võrgustikud on silmitsi uute väljakutsetega, kirjutab Marleen Taremaa.

Meediaagetuuur Universal McCann (UM) avaldas novembris uuringu „The Little Book of Curiosity“  tulemused. Uuring  vaatleb, kuidas ning milliste kanalite kaudu inimesed enda jaoks huvitavat ja vajalikku infot hangivad.  Olukorras, kus igaüks meist on igapäevaselt informatsioonist üle küllastunud, on oluline, et

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018