ARVAMUS: Rohkem enesekindlust, seltsimehed!

Kui palju on turundus- ja reklaamiringkondades kuulda olnud jutte, et kohalik klient ei lase teha midagi huvitavat, teistsugust või vapustavat? Nüüd ometi lasti teha, nagu eriala reaktsioonist välja võis lugeda, midagi niivõrd vapustavat, et klient isegi sai sellest vappevärinad ning peatas kampaania sootuks. Loomulikult käib jutt jätkuvalt EASi Vene-suunalisest viral-kampaaniast. EAS, sa oled küll väikese riigi asutus, kuid rohkem enesekindlust ja jätkake. Kui juba alustatud sai, siis tasuks vaadata tulemuste, mitte arvamuste pealt. Sellised need klipid polnud, et Venemaa meile sõja kuulutaks. >> Artikli autor on reklaamiagentuuri Rakett strateeg Siim Pütsepp.

Kui palju on turundus/reklaamiringkondades kuulda olnud jutte, et kohalik klient ei lase teha midagi huvitavat, teistsugust või vapustavat? Nüüd ometi lasti teha, nagu eriala reaktsioonist välja võis lugeda, midagi niivõrd vapustavat, et klient isegi sai sellest vappevärinad ning peatas kampaania sootuks.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018