Ida-Tallinna Keskhaigla uus turundusjuht on Inge Suder

Novembris asus Ida-Tallinna Keskhaigla turundusosakonna juhina tööle Inge Suder. Varem on Inge Suder töötanud Eesti Postis, kus tema ülesandeks oli logistika- ja postiettevõtte avalike suhete koordineerimine.

„Ida-Tallinna Keskhaigla on inimesekeskne haigla, mis oma professionaalse tegevusega on Eesti tervishoiu uuenduste eestvedaja. Töötada koos inimestega, kes lähtuvad professionaalsusest, uuendustega kaasaminekust ja heast teeninduskvaliteedist on au ja rõõm,“ kommenteeris Ida-Tallinna Keskhaiglasse tööleasumist

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018