TOP 3 digitaalkampaaniad sügisel 2013

Tutvu kolme sel sügisel enim auhinnatud digitaalkampaaniaga: The Most Powerful Arm, adidas Window Shopping ja All Eyes on the S4. Soovitus: kui teie eesmärgiks on minutitega tõsta tuntust 0st 100ni, siis miski ei ole parem kui video!

Best Marketing International jälgib pidevalt digitaalturunduse auhinnakonkursse üle terve maailma, hoides silma peal rohkem kui 100 festivalil ja konkursil. 2013.a sügisel on toimunud juba sellised suured konkursid nagu Spikes Asia, MIXX USA, Golden Drum ja DMMA Germany. Siinkohal ülevaade kolmest käesoleval sügisel enim auhinnatud kampaaniast.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018