Kampaania: Naine ei ole kaup!

Reklaamiagentuur Hunt viib koostöös Eluliini ja Eesti Naisjuristide Liiduga läbi sotsiaalkampaania "Naine ei ole kaup!". Teemaks on seksiostu keelustamine Eestis. 18. oktoobril toimub Tammsaare pargis Euroopa inimkaubanduse vastase võitluse päeva tähistamine flash mobiga - inimesed kannavad seljas seljas pappkaste, millel on kleebised, et Naine ei ole kaup.

Reklaamiagentuur Hunt mõtles välja kampaania ideestiku, slogani ja logo ning teostas kodulehe alamlehe, üleskutse riigikogulastele, flaierid linna peal jagamiseks, kus ühel pool sõnum ja teisel pool 50-eurone rahatäht, roll-upid üritusele ja pappkastid kleebistega, milles esinetakse Tammsaare pargis Euroopa

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018