Google soovitab investeerida analüütiliselt mõtlevatesse inimestesse

"Selleks, et analüütikat ja andmeid parimal viisil rakendada, on vaja kedagi, kes neid mõistaks ja ettevõttele tõlgendada suudaks. Seepärast oleme juba mõnda aega soovitanud firmadel investeerida pigem analüütiliselt mõtlevatesse inimestesse, kuna pelgalt tööriistadesse investeerimine ei ole kaugeltki sama efektiivne," soovitab Best Internet 2013 esineja, Google’i strateeg Alexey Petrov. Loe intervjuud!

Alexey Petrov on Google’i Dublini kontoris suurkliendi müügitiimis töötav strateeg. Enne Google’iga ühinemist 2010.a töötas Alexey Intelis. Ta on lõpetanud Brightoni Ülikooli Inglismaal õigusteaduse erialal.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018