Andres Susi: Eesti e-kommertsi hetkeolukord on paljulubav

Eesti tarbijatel on hakanud tekkima e-kommertsi vastu usaldus ning nad on õppinud ostma internetist mitte ainult tooteid, vaid ka teenuseid. Arvestades sellega, et üle mobiili ostmine muutub järjest populaarsemaks, siis kindlasti tuleks populariseerida mobiil-ID kasutamist.  Loe intervjuud Best Internet 2013 esineja, Cherry Media kaasasutaja Andres Susiga!

Andres Susi (32) on Baltimaade juhtiva e-kommertsi ettevõtte Cherry Media kaasasutaja ning tootejuht. Lisaks Cherryle on ta Flirtic.com kaasasutaja ning on juhtinud mitmeid teisi internetifirmasid (Playforia, RateSolutions). Andres on lõpetanud MGIMO-nimelise ülikooli Moskvas.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018