TV3 hakkas Best Marketingi uudiskirja toetajaks

Alates augustist on Best Marketingi uudiskirja uus toetaja telekanal TV3. „Hindan uudiskirja kõrgelt – inspireeriva, inforikka ja kolleegide kogemusi koondavana on see turundusinimesele oluline ning selle toimimisse panustamine puhas rõõm,“ märkis TV3 turundusjuht Merle Viirmaa.

„Hindan uudiskirja kõrgelt – inspireeriva, inforikka ja kolleegide kogemusi koondavana on see turundusinimesele oluline ning selle toimimisse panustamine puhas rõõm,“ märkis TV3 turundusjuht Merle Viirmaa.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018