TOP 10 digitaalkampaaniad 2013

Parimate digitaalkampaaniate edu valem: mõtle nagu ajakirjanik! Enamus kõige auhinnatumatest digitaalkampaaniatest on oma olemuselt PR kampaaniad.  Best Marketing hoiab pidevalt silma peal enam kui sajal erineval reklaamifestivalil ja auhinnakonkursil üle kogu maailma. Nüüd, kui üle poole aastast 2013 läbi, on aeg vahekokkuvõtteks. Kommenteerib Hando Sinisalu.

Best Marketing hoiab pidevalt silma peal enam kui sajal erineval reklaamifestivalil ja auhinnakonkursil üle kogu maailma. Nüüd, kui üle poole aastast 2013 läbi, on aeg vahekokkuvõtteks. Järgnevalt ülevaade TOP 10 reklaamikampaaniatest, mis on võitnud esimesel poolaastal enim peaauhindu digitaalkategooriates.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused