Creative Union kolib Navigatori ärimajja

Kommunikatsiooniagentuuride klaster Creative Union kolib detsembris Tallinna südalinnas asuvasse Navigatori ärimajja. Kokku kolib Rotermanni kvartali ja Tallinna Sadama vahelisel alal asuvasse Navigatori ärimajja üheksa turundus- ja loovagentuuri, teiste seas Kontuur Leo Burnett, MediaBroker ning Identity, kes hetkel asuvad aadressil Pärnu mnt 142a.

Kokku kolib Rotermanni kvartali ja Tallinna Sadama vahelisel alal asuvasse Navigatori ärimajja üheksa turundus- ja loovagentuuri, teiste seas Kontuur Leo Burnett, MediaBroker ning Identity, kes hetkel asuvad aadressil Pärnu mnt 142a.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018