Creative Union kolib Navigatori ärimajja

Kommunikatsiooniagentuuride klaster Creative Union kolib detsembris Tallinna südalinnas asuvasse Navigatori ärimajja. Kokku kolib Rotermanni kvartali ja Tallinna Sadama vahelisel alal asuvasse Navigatori ärimajja üheksa turundus- ja loovagentuuri, teiste seas Kontuur Leo Burnett, MediaBroker ning Identity, kes hetkel asuvad aadressil Pärnu mnt 142a.

Kokku kolib Rotermanni kvartali ja Tallinna Sadama vahelisel alal asuvasse Navigatori ärimajja üheksa turundus- ja loovagentuuri, teiste seas Kontuur Leo Burnett, MediaBroker ning Identity, kes hetkel asuvad aadressil Pärnu mnt 142a.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018