Telepurgi hapud kurgid 

Noorem põlvkond ei vaata televiisorit, sest neile ei paku sealt tulev huvi. Enamik meie telekanalite välismaa seriaale on mitu hooaega vanad, alla kahekümneviiesed on need internetist ära vaadanud juba mõni aasta tagasi, kirjutab Zavod BBDO loovjuht Marek Reinaas.

Seetõttu peavad telekanalid muutma nii oma reklaamimüügistrateegiat kui ka saatekava ülesehitust. Teadupärast rehkendavad kommertstelekanalid reklaami müües harjumusest vaatajaterühmaga vanuses 14-49. Kuid vaatajauuringud kõnelevad selget keelt: 14-25aastased televiisorit ei vaata. Ilmselt on televisioon

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018