Magnus Luþkov: "Reklaamikonkurss ei peagi olema Tartu lastemaraton"

"Reklaamikonkurss ei peagi olema Tartu lastemaraton, et sõidad läbi ja saad kindlalt pehme mänguasja kätte. Selle aasta võitjad võivad tõesti uhkust tunda - seekordne medal ei ole ðerifi märk, mida kõik endale Balti jaama R-kioskist osta võivad," ütleb Kuldmuna 2013 Print/OD/Kampaania/noored/ambient þürii esimees, reklaamiagentuuri Optimist juht Magnus Luþkov.

Nüüd ma saan aru, miks parimate tööde nimekirja shortlistiks nimetatakse. See võibki väga short tulla ja sellele on täiesti loogiline põhjendus. Kui þürii koosneb iga päev maailma tippreklaami ja -disaini

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018