Sel laupäeval Rock Cafes Firmabänd 2013 finaal

Firmabänd 2013 on jõudnud finaalkontserdini, mis toimub juba 20. aprillil Rock Cafes. Tule vaata, kellest saab Firmabänd 2013! Esinemiskoha finaalis on endale välja võidelnud 9 bändi, teiste seas näiteks Sorainen Advokaadibüroo, Tele2, Skype, Microsoft, Merko Ehitus, Saarionen jt. Õhtule annab lõpupaugu külalisesineja Smilers, meeleolu hoiab üleval õhtujuht Henrik Normann. Bände hindab þürii kooseisus: Aivar Riisalu, Anu Saagim, Hendrik Sal-Saller, Kadi Maarand ja Karl-Erik Taukar.

Bändi liikmetele võib suurel laval esinemine olla nende muusikalise unistuse täitumine. Kollektiivile tervikuna mõjub see aga motiveeriva ja ühtekuuluvustunnet tekitavana. Võistlust korraldatakse kolmandat aastat ning sellest on osa võtnud üle 45 erineva ettevõtte ja organisatsiooni.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused