Case Study: Solaris Skyfall - Elu nagu filmis

Kuidas Solarise sünnipäeva tähistamine ja filmi "Skyfall" esilinastus 2012. aasta sügisel üheks integreeritud kampaaniaks liideti ning millised olid tulemused, räägib Solaris Keskuse turundusjuht Georgi Viies.

Solarise Skyfall kampaania nomineeriti tänavu reklaamikategooria 15 finalisti hulka rahvusvahelise kaubanduskeskuste organisatsiooni ICSC poolt korraldataval Solal European Marketing Awards 2013 konkursil, millest võttis kokku osa 229 tööd. Siinkohal kampaaniast lähemalt.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018