Case Study: Solaris Skyfall - Elu nagu filmis

Kuidas Solarise sünnipäeva tähistamine ja filmi "Skyfall" esilinastus 2012. aasta sügisel üheks integreeritud kampaaniaks liideti ning millised olid tulemused, räägib Solaris Keskuse turundusjuht Georgi Viies.

Solarise Skyfall kampaania nomineeriti tänavu reklaamikategooria 15 finalisti hulka rahvusvahelise kaubanduskeskuste organisatsiooni ICSC poolt korraldataval Solal European Marketing Awards 2013 konkursil, millest võttis kokku osa 229 tööd. Siinkohal kampaaniast lähemalt.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018