Elisa tuli välja uue reklaamikeelega

Käesolevast aastast on Elisa ärikliendi kommunikatsiooni keskmes sõnum “Elulised ärilahendused”, mille eesmärgiks on juhtida tähelepanu ärikliendi teenuste oluliselt laienenud valikule. Kontseptsioon on loodud ideele, et Elisa teenuseid kasutades saad ühendada oma äri ja eraelu. Lähemalt kirjutab Elisa ärikliendiüksuse turundusjuht Siiri Viinapuu.

Aasta jooksul on Elisa ärikliendiüksus saavutanud olulise läbimurde mobiilsideturul, seda eelkõige suuräriklientide ja avaliku sektori osas. Käesoleval aastal on Elisal senisest enam fookuses keskmise suurusega ettevõtted ja väikeettevõtted. Lähtuvalt laienemise plaanidest ja klientide uuenenud vajadustest, tõi

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018