Case study: Starmani STARbox lansseerimine

Idea Havas Media Strateegiadirektor Kätrin Maidla kirjutab Starmani näite põhjal meedia- ja loovagentuuri integratsioonist. Starmani uue teenuse STARbox lansseerimine tõi meediaagentuurile Idea Havas Media Aasta Meediategu 2012 Grand Prix.

Majandus näitab küll kasvamise märke, kuid turunduseelarvetes ilmselt veel lähiajal suuremaid kasve loota pole. See tähendab, et kampaaniaid tuleb teha efektiivsemalt. Siin tuleb ühe lihtsaima viisina mängu loov- ja meediaagentuuri tihendatud koostöö ja kampaania loovlahenduse integreerimine erinevate

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018