CV Keskus: Noored tahavad palka 800-1200 eurot kuus

Eesti populaarseim tööportaal CV Keskus viis läbi küsitlusele, millest selgus, et Eesti noorte palgasoovid on realistlikumaks muutumas. Üllatas aga asjaolu, et naissoost vastajad hindasid end madalamalt ja olid nõus väiksema palga eest töötama kui meesoost vastanud. See tendents näitab, et palgalõhe kadumist tuleb veel aastaid oodata.

Küsimusele, millise brutopalga eest oleksite valmis tööle asuma, valis enamus (43% vastanuist) palgavahemiku 800-1200 eurot kuus. 34protsendiga järgnes vahemik 400-800 eurot kuus. 12,6% vastanuist arvas

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018