Anneli Rõuk: Danske Bank keskendub selgelt ärikliendile

„Erakliendist, kes ei taha meiega äri teha, ei ole me eriti huvitatud. Midagi ei ole teha, me ei tahagi kõigile meeldida,“ rääkis Best Marketingi klubihommikul Danske Banki turundus- ja müügidivisjoni direktor Anneli Rõuk. Loe kokkuvõtet hommikuseminaril räägitust!

Rebränding, mis viidi Eestis läbi novembris 2012, toimus kiiresti – otsus muudatus läbi viia tuli Kopenhaagenis asuvast peakorterist sama aasta maikuus. Augustis testis Danske juba oma uusi sõnumeid Eestis kolme sihtrühma peal: a) kõrgema sissetulekuga eraisikud, b) ärikliendid ja c) oma kliendid ning novembris

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018