DHL Express äriüksuse juhiks Eestis saab Kristina Laaneots

Senini Läti ja Leeduga ühes juhtimisgrupis olnud DHL Expressi äriüksus Eestis saab alates käesolevast aastast eraldiseisvaks ning selle juhatajaks määrati varasemalt Baltimaade müügi- ja turundusdirektori ametit pidanud Kristina Laaneots.

Muudatused logistikaettevõtte juhtimisstruktuuris mõjutasid peamiselt Euroopat ning toetavad ettevõtte uut, turule maksimaalselt lähedalseisvat strateegiat. Senini ühtses Baltimaade regioonis olevat DHL Expressi äriüksust Eestis juhtis leedulasest regionaalne juht Mindaugas Pivoriunas, kes

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018