DHL Express äriüksuse juhiks Eestis saab Kristina Laaneots

Senini Läti ja Leeduga ühes juhtimisgrupis olnud DHL Expressi äriüksus Eestis saab alates käesolevast aastast eraldiseisvaks ning selle juhatajaks määrati varasemalt Baltimaade müügi- ja turundusdirektori ametit pidanud Kristina Laaneots.

Muudatused logistikaettevõtte juhtimisstruktuuris mõjutasid peamiselt Euroopat ning toetavad ettevõtte uut, turule maksimaalselt lähedalseisvat strateegiat. Senini ühtses Baltimaade regioonis olevat DHL Expressi äriüksust Eestis juhtis leedulasest regionaalne juht Mindaugas Pivoriunas, kes

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018