DHL Express äriüksuse juhiks Eestis saab Kristina Laaneots

Senini Läti ja Leeduga ühes juhtimisgrupis olnud DHL Expressi äriüksus Eestis saab alates käesolevast aastast eraldiseisvaks ning selle juhatajaks määrati varasemalt Baltimaade müügi- ja turundusdirektori ametit pidanud Kristina Laaneots.

Muudatused logistikaettevõtte juhtimisstruktuuris mõjutasid peamiselt Euroopat ning toetavad ettevõtte uut, turule maksimaalselt lähedalseisvat strateegiat. Senini ühtses Baltimaade regioonis olevat DHL Expressi äriüksust Eestis juhtis leedulasest regionaalne juht Mindaugas Pivoriunas, kes

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018