EBS pakub turunduspraktikutele enesetäiendust finantsalal

EBS avab sügisel uue magistritaseme õppekava koos Nottingham Trent University’ga Inglismaal. Võõrsil tuleks elada vaid kolm kuud kaheaastasest õppeajast, mis tähendab, et välisõpinguid saab endale hea tahtmise korral lubada ka Eestis elav ja töötav pereinimene. Lähemalt räägib EBS-i turundusprofessor Katri Kerem.

EBS tähistab 2013. aastal oma 25. tegevusaastat ning avab sügisel uue magistritaseme õppekava koos Nottingham Trent University’ga Inglismaal. Tegemist on kaheaastase ühisõppekavaga, mis kannab nime European Business and Finance. Sellist ühisõppekava välisülikooliga ei paku ükski Eesti ülikool, seega on tegemist üsna unikaalse

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018