Stuart Bruce: Paljud tippjuhid ei mõista sotsiaalmeediat

Kuidas muuta organisatsioonikultuuri nii, et ka ettevõtte juhtkond võtaks sotsiaalmeediat tõsiselt? Loe intervjuud Password 2013 esineja, Briti kommunikatsioonieksperdi ja -koolitaja Stuart Bruce´iga.

Stuart on auhinnatud kommunikatsiooniekspert ja -koolitaja. Ta on Briti online PR-ile spetsialiseerunud agentuuri Wolfstar rajaja ja juht, kelle klientideks on Sony Ericsson, Unilever, PayPal, HSBC, GlaxoSmithKline, First Direct ja Discovery Channel.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018