Identity usub bussitransporti, mis katab kogu Eesti

Renoveeritud Tallinna Bussijaama pidulik avamine oli kohaliku transpordi kontekstis möödunud aasta suursündmus. SEBE turunduslikud pingutused on vilja kandmas. Lähemalt räägib brändingagentuuri Identity juht Ants Lusti.

Möödunud aasta lõpus toimus renoveeritud Tallinna Bussijaama pidulik avamine, mis oli kohaliku transpordi kontekstis kindlasti suursündmus. Avamisel figureeris ka majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Rongiliikluse helde toetajana jagas ta nüüd

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018