Mobiilireklaami erinevad tüübid (I)

Mobiilse interneti odavnemisega tekkis virtuaalse reklaami võrgustikel uus äriväljund - mobiilsed reklaamid. Lahendused, mida me oleme siiani harjunud arvutiekraanil nägema, on nüüd mahutatud mobiiliformaati. Need saab tinglikult jagada kaheks - otsingureklaamid ja pildipõhised reklaamid. Lähemalt selgitab asukohapõhise mobiilireklaami kanali Flipper.ee kaasasutaja Mikk-Alvar Olle.

Mobiilireklaami kanalites orienteerumine võib esmapilgul olla küllalt segadust tekitav. Kui öelda "telereklaam" või "raadioreklaam", on kõigil kohe selge, mis formaadiga on tegemist. Mobiilireklaami puhul on küll kanaliks telefon, kuid see, kuidas infot mobiilikanalis esitada, pakub suurel hulgal võimalusi.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018