Ajakirjade Kirjastuse uus turundus- ja levidirektor on Paul Liivoja

Alates 17. detsembrist 2012 on Ajakirjade Kirjastuse uueks turundus- ja levidirektoriks Paul Liivoja, kes varem töötas reklaamiagentuuris Rakett, kus ta aitas klientidel turundusstrateegiaid kokku kirjutada ja ellu viia.

Paul Liivoja on omandanud kõrghariduse Tallinna Ülikoolis reklaami ja meedia erialal ning töötanud kiiresti muutuvas turundusvaldkonnas üle kümne aasta. Viimane töökoht oli tal reklaamiagentuuris Rakett, kus ta aitas klientidel turundusstrateegiaid kokku kirjutada ja ellu viia. Varajasemalt

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018