Kas SEO on lahendus sinu probleemidele? Ei pruugi…

Sulle kui turundajale püütakse tõenäoliselt müüa SEO teenust ja selgitada selle tähtsust. Google'is esilehel olla on eriliselt tähtis. Muidu sind pole olemas. Aga äkki on tegelikult midagi muud, mis on olulisem? Midagi, mis on natuke unarusse jäänud?

"Kui 99,9% sinu veebilehele tulnud külastajatest ei jõua soovitud tegevuseni, ostu, kontakti, seisukoha või otsuseni, siis mis tolku sellest kõigest on? Google nr 1 asukoht on väärtusetu, kui see ei täida eesmärke," väidab OKIA loovjuht Kaupo Kalda.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018