Mobiilireklaami uus tulemine

Mobiiliturunduses on toimunud on paradigma muutus, mobiiltelefon on saanud meediakeskuseks. Mobiilipenetratsioon on ülikõrge ning see, mida varem loeti nišikanaliks, koondab hoopis endas nüüd lugematul hulgal nišše. Uus asukohapõhine mobiilireklaami kanal Flipper on peale ligi kolmeaastast arendustööd lõpuks turul. Flipper.ee kaasasutaja Mikk-Alvar Olle jagab Best Marketingi lugejatega kogemusi ja teadmisi, mis teemas paremini navigeerida aitavad.

Kuna mobiilireklaami valdkond on uus ja väga kirju ning selles orienteerumine raske, siis kasutan võimalust jagada Best Marketingi lugejatega lühikeses artikliteseerias pisut kogemusi ja teadmisi, mis selles ehk veidi paremini navigeerida aitavad.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused