TBWA\Guvatraki uus juht on Rauno Pello

Novembri keskpaigast on reklaamiagentuuri TBWA\Guvatrak tegevjuhiks Rauno Pello, kes on ka turundusagentuuri TEQUILA\ tegev- ja loovjuht. TBWA\ Guvatraki eelmine juht Hede Kerstin Luik on liikunud edasi uute väljakutsete poole. Agentuuri TEQUILA\ eelmine tegevjuht Erko Karing võttis juhitööst aja maha ja täiendab oskusi välismaal.

Rauno Pello on töötanud kümme aastat disaini- ja reklaamivaldkonnas, nendest seitse reklaamiagentuuris TBWA\. Viimased kaks aastat on Pello olnud TBWA\ loovjuht. Sellel positsioonil jätkab ta ka edaspidi. 

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018