Olulisemad teemad turundusaastal 2013

Vana aasta lõpus on tavaks saanud kokkuvõtteid teha ja tulevikusuuniseid anda. Turunduse teoreetikuid-akadeemikuid praktikutega ühendav Marketing Science Institute kuulutab välja valdkonnad, kus praktikutel ja teoreetikutel võiks olla kõige rohkem kokkupuutepunkte ühiste probleemide lahendamisel. Alljärgnevalt väike ülevaade olulisematest teemadest. Loo autor on EBSi turundusprofessor Katri Kerem.

Vana aasta lõpus on tavaks saanud kokkuvõtteid teha ja tulevikusuuniseid anda. Turunduse teoreetikuid-akadeemikuid praktikutega ühendav Marketing Science Institute (MSI) kuulutab samuti aasta või paari kaupa välja uued valdkonnad, kus praktikutel ja teoreetikutel võiks olla kõige rohkem kokkupuutepunkte ühiste

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018