EPICA peaauhinna võitis Taani bussifirma reklaam

Maailma ühele suurimale reklaamikonkursile EPICA esitati seekord 3900 tööd. Turundusajakirjanikest koosnevasse þüriisse kuulus ka Hando Sinisalu Best Marketingist. Parimaks reklaamfilmiks valiti Taani bussifirma reklaam, mille puhul väärib märkimist see, et töö taga pole agentuuri. Loovidee autoriteks on bussifirma enda töötajad ja filmistuudio tegi sellest ideest kokkuvõttes suurepärase reklaami.

Konkursile, mis toimub juba 26. aastat järjest, esitati seekord 3900 tööd 62st riigist (Eestist küll mitte ühtegi). Reklaame hindab 25st turundusajakirjanikust koosnev þürii, kuhu kuulub ka Hando Sinisalu Best Marketingist. EPICA þürii kolmepäevase töö kulminatsiooniks on peaauhinna ehk Epica d´Or valimine reklaamfilmide

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused