Turundusinimeste keelelõksud – väldi või sure!

Estraveli digitaalturunduse spetsialist Anu Vane puutub päevast päeva kokku turismiturundusega ja seal levinud klišeedega. Näiteks: "Varasaabunud talveilmad teevad meele mustaks? Siis põgene siit sooja päikese alla, et algavaks jõulutralliks jume peale ja energia keresse saada." Loe edasi!

Kuna ma ise puutun päevast päeva kokku turismiturundusega, on minu „lemmikklišeed” pärit just sealt. Need on laused, mis midagi ei ütle, ja fraasid, mis midagi juurde ei anna, aga mida ma ometi kasutan.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018