Tank ja Division astuvad ERAL-ist välja

Tank ja Division on esitanud avalduse Eesti Reklaamiagentuuride Liidust lahkumiseks. Kommenteerivad Tanki juht Joel Volkov ja Divisioni partner Urmas Lilleorg. Sõna võtab ka ERALi president Rein Iida.

“Me leiame, et muutunud majanduses ja tänases Eestis on otstarbekam laiapõhjalisem platvorm, milleks on Teenusmajanduse Koda. ERALil pole tänases ühiskonnas selget kandepinda ega ka ühtegi sisulist funktsiooni. See on kahetsusväärne ja kurb areng,

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018