Case Study: säästuoperaator Diili turundus läbi 8 tegevusaasta

... nii näiteks võttis Diili ärijuht kaenlasse Diili sümboliks olnud koera pappkuju ning marssis sellega TeleYhe pressiüritusele, et koer meedia välklampide all konkurendile kinkida. Kevadel aga võtsid  Diili särkides-mütsides ja Diili piknikutekiga inimesed – loomulikult koos papist koeraga - koha sisse Tele2 avalikul perepäeval... Loe edasi!

Järgmisel aastal oli Eestis käivitumas numbriliikuvus, mis seadis uude seisu kõik turul tegutsevad operaatorid. Ja mitte ainult praegu tegutsevad: maailmaturul leviv virtuaaloperaatorite buum ei jätnud puudutamata ka meie väikest turgu. Äsja oli välja tulnud esimene virtuaaloperaator Bravocom oma Zorro

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018