Saku Õlletehas otsib ekspordijuhti

Ekspordijuht on Saku Õlletehases inimene, kelle juhtida on müügitegevus ekspordi- ja travel retail müügikanalis. Sinu ülesandeks on hoida olemasolevate klientidega pikaajalisi ja toimivaid suhteid ning leida uusi koostööpartnereid eksporditurgudel. Kandideerimise tähtaeg on 13. november.

Saku Õlletehases ootab Sind ees kaasaegne, kiiresti arenev ja innovaatiline ärikeskkond. Me kuulume Carlsberg grupi liikmena õlletootjate kõrgliigasse, töötame maailmaklassi brändidega, müüme värskendavaid kogemusi, suurepäraseid maitsehetki ning head seltskonda. Me arvame, et õigete inimeste leidmine ja hoidmine

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018