Kesk- või vanemaealise Eesti inimese tarbeks on veebiruum vildakalt turundatud

Mida pakuvad meie pangad härrasmehele tema parimates 63ndates eluaastates? Seeniorkaarti, millega saab kontoris järjekorras ettepoole… Aga tema ostis kaks kuud tagasi oma elu esimese sülearvuti ja tahab Skype’is lastelastega suhelda.

No igal juhul mitte nõnda, et saadate välja juhised stiilis “Arve pdf-formaati salvestamisel tuleb jälgida, et see oleks masinloetav ja digitaliseerimisseadmete abil automaatselt töödeldav (Faili setting valida Editable, mitte Secured)". ?Selline lause on digilõhe tagumise otsa suunal kõige ehedam motivatsiooni

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018