Parim turundusalane magistritöö 2012

Marju Teras Tallinna Tehnikaülikoolist pälvis Marketingi Instituudilt parima turundusalase magistritöö 2012 tiitli töö eest „Strateegiliste liitude roll turundusvõimekuse arendamisel Hilton Worldwide näitel“.

Ligi 200 000 hotelli maailmas, 17,5 miljonit hotellituba... Kõik me külastame aeg-ajalt hotelle – kas siinsamas Eestis või kaugemal piiri taga. Kus aga ööbida – see küsimus on meil kõigil peas reisiplaane tegema hakates. Paljud meist eelistavad maailma suurimaid ja tuntumaid rahvusvahelisi hotellikette, mis

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018