Jakob Saks: Eesti eksportijate peamine probleem on vähene eristumine

"Konsultandid räägivad tihti alustavatele ettevõtetele, et katsume kõigepealt Eestis jalad alla saada ja siis hakkame vaatama välisturgudele. See plaan on algusest peale hukule määratud. Oleks enesetapp üritada Eestis nišitootega äri teha. Tahes-tahtmata pead tegema siin midagi, mis meeldib kõigile. Sellise asjaga aga eksporti minna ei saa," ütleb Jakob Saks, kes on juhtinud Hispaanias oma valdkonna maailma suurima tootja eksporti ligi 80-sse riiki. 7. novembril räägib Jakob oma kogemustest eksportööri ja ettevõtjana konverentsil Best B2B 2012!

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018