EMT Äppmiljonäri konkurss turundab innovatsiooni

EMT Äppmiljonäri konkurss on mõeldud mitte ainult selleks, et teha ühest inimesest edukat appreneuri (app + entrepreneur), vaid et turundada tehnoloogiavaldkonda ja innovatsiooni inimeste kaasamise kaudu. EMT kuulutas konkursi välja just ideedele, mitte ei vali parimat valmis arendatud rakendust.

On palju räägitud, et innovatsioon kui sõna jääb paljude jaoks kaugeks ning üleskutse innovaatiliselt mõelda leiab kõlapinda eeskätt nende seas, kes seda niikuinii teevad. Seega on Äppmiljonäri konkurss eeskätt püüe tuua inimesed innovatsiooni ja ettevõtlikkuse juurde kõige maalähedasema asja ehk potentsiaalse

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018