ETK uus turundusdirektor on Liina Kivimägi

Eesti toidu- ja esmatarbekaupade turul 20,7% turuosaga liidripositsiooni hoidva ETK Grupi Keskühistu turundusdirektorina asus ametisse Liina Kivimägi, kes on töötanud turunduse vallas viimased 15 aastat, neist viimased seitse ONOFF Eesti turundusjuhina.

Liina Kivimägi ütles, et näeb peamise väljakutsena ETK kui kõige pikemate traditsioonidega eestimaise jaekaubandusgrupi mainekuvandi teadvustamist ja väärtustamist. „Sama oluline on kvaliteetse ja efektiivse turundusteenuse pakkumine ETK Grupi 19 liikmesühistule ning püsikliendi boonussüsteemi pidev arendamine,“

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused